Mersin Esenler Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
Anasayfa   /   Blog   /   Eşyalarınızı Nasıl Paketliyoruz?

Eşyalarınızı Nasıl Paketliyoruz?

Eşyalarınızın nasıl paketleme yapıldığını, ambalaj yapılırken hangi aşamalardan geçtiğini, ne tür malzemelerle ambalaj yapıldığını biliyor musunuz?

Tüm bu soruların cevabını kısa kısa açıklayarak daha iyi fikir sahibi olmanızı, evinizi veya herhangi bir eşyanızı taşırken nasıl paketleme yapmanız gerektiğini bilmenizi sağlayacağız. Kendi imkanlarınızla eşya taşımak isterseniz bile bu yöntemleri deneyerek daha temiz bir taşıma yapabilirsiniz. Öncelikle nakliye işini profesyonel firmalara yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Yorulmanıza değer bir maliyeti olmayan bu hizmeti Mersin Esenler nakliyat firmasından gayet uygun fiyatlara alabilirsiniz. Uygun fiyatlı ekonomik taşımacılık hizmeti için bizi arayabilirsiniz.

Bizler taşıma işlemi öncesi eşyalarınızı nasıl paketliyoruz hemen bahsedelim. Öncelikle, paketleme bölümünde de bahsettiğimiz üzere eşyalarınız alanında uzman ekiplerimizce paylaşılır. Elektrik, mobilya gibi konularda bilgi sahibi olan çalışanlarımız ilgi alanlarına göre eşya paylaşımı yaparak öncelikle eşyaların sökülmesinden başlarlar. Ardından her bir parça ayrı ayrı özelliğine göre paketleme işleminden geçer. Örneğin, set üstü ocağınızın paketlenmesi için öncelikle naylon streç ile kaplama yapılır, ardından havalı naylon patpatlar yardımı ile taşıma sırasında ve araca yerleştirilme sırasında zarar görmesi engellenir. Başka bir örnek, küçük cam eşyalarınız öncelikle kağıtlara sarılır, sert yapılı plastik kolilerimize boşluk kalmayacak şekilde yerleştirilir ve kırılması engellenmiş olur. Bu şekilde her eşya kendi özelliğine uygun şekilde malzeme kullanılarak ambalajlanmış olur. Daha sonra düzgün bir şekilde araca istiflenir ki sarsıntılara karşı kırılmalar olmasın.

Kısaca paketleme hizmetimiz, uzman personelimizce en ince detayına kadar özenle yapılmaktadır. Sizler de Mersin evden eve taşıma ihtiyaçlarınız için eşyalarınızı güvenli ve garantili kişilere teslim etmek isterseniz bizimle iletişime geçmelisiniz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Mersin ESENLER Evden Eve Nakliyat firmasına aittir.    © 2010
0532 642 13 84