Mersin Esenler Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
Anasayfa   /   Nakliye Haberleri   /   Yerli Aşı İçin İthal Edilen Malzemeleri Çalan Çete Yakalandı…

Yerli Aşı İçin İthal Edilen Malzemeleri Çalan Çete Yakalandı…

Tüm dünyada can almaya devam eden koronavirüs salgınına engel olmak için aşı geliştirmeye çalışan özel bir firmanın ithal ettiği malzemeleri çalan çete yakalandı. Yerli aşı geliştirmek için çok önemli olduğu öğrenilen çalınıp bulunan malzemeler acil olarak Adıyaman’da bulunan aşı geliştirilen firmaya ulaştırıldı.

ALMANYA’dan ithal edilen ve özel bir firmanın Kovid-19 aşısı geliştirmek için kullandığı 1,5 milyon lira değerinde malzemeyi çalan çete polis tarafından yakalandı. İkitelli’de bir depoya baskın yapan polis çalınan malzemeyi ele geçirdi. Yerli aşı geliştirmek için çok önemli olduğu öğrenilen çalınıp bulunan malzemeler acil olarak adıyaman,da bulunan aşı geliştirilen firmaya ulaştırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Depoya yapılan baskın ve şüpheliren tır’la kaçış anları kameralara yansıdı.

POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Büyükçekmece’de 24 Aralık 2021 tarihinde polise başvuran iş adamı Hidayet D., bir TIR’a yükledikleri eşyaların çalındığını söyleyerek polisten yardım istedi. Hidayet D. Elimizde nakliye yapacak TIR kalmayınca, dışarıdan bir TIR kiraladık. Gelen kişiler malları yükleyerek depodan ayrıldılar. Ancak malların hiçbiri yerine ulaşmadı. TIR ortadan kayboldu. Plakasının ve bize verdiği belgelerin sahte olduğunu tespit ettik dedi. Hidayet D. çalınan mallar arasında adıyaman,da bulunan ve yerli Kovid-19 aşısı geliştirmek için çalışan bir firmaya ait malzemeler olduğunu söyledi.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Mersin ESENLER Evden Eve Nakliyat firmasına aittir.    © 2010
0532 642 13 84